Øst Danske mestre i double

Ved de Østdanske mesterskaber, som blev spillet i Tåstrup hallerne, havde KVIK Næstveds to bedste juniorspillere stor succes.

Mark Christensen og Nicolai Jensen spillede i Junior A klassen. I single rækken havde de en lidt uheldig lodtrækning, der gjorde, at de to skulle mødes i det indledende gruppespil.

I denne indbyrdes kamp, var det Mark der trak det længste strå med en sejr på 13-11, 11-9, 11-4. Mark kommer dermed i slutspillet, hvor han spiller sig frem til semifinalen. Her taber han til Erik Højer fra Gladsaxe med 3-0 i sæt. Men semifinale pladsen giver Mark Christensen en flot bronze medalje.

I double spillede Nicolai og Mark nogle utrolig spændende kampe i de indledende runder. På stor koncentration og flot spil, kommer de frem til finalen mod et par fra Gladsaxe og Brønshøj.
Nicolai og Mark starter finalen godt og kommer foran med 2-0 i sæt. De går desværre lidt i stå og modstanderne kommer tilbage og udligner til 2-2 i sæt. Finalen skal afgøres i 5. sæt og i et stort drama, med tætte dueller, hvor begge par følges til 12-12. Her spiller Mark og Nicolai rigtig stærkt på de afgørende bolde og sikre sig sejren med 14-12. Dermed GULD i junior A double til Mark Christensen og Nicolai Jensen.

Ved det samme mesterskab, havde KVIK også Jakob Møller Bentzen med i drenge rækken. Som nykåret Ribe mester i C klassen, skulle Jakob prøve kræfter med B-rækken. Det blev desværre kun til lidt kampe i de indledende runde og en stor erfaring rigere.