Østdanske Mesterskaber 2024

Ved sæsonens Østdanske mesterskaber, havde man fra forbundets side, samlet alle klasser til ét stort mesterskab, som blev spillet i Hillerød.
Der var kampe fra de yngste puslinge spillere og til Veteranspillerne. Det gav alle mulighed for en stor bordtennisfest med mange kampe på tværs af aldersklasser.

KVIK Næstved var desværre kun repræsenteret i ungdomsrækkerne til mesterskaberne. Der var stadigvæk til Ribe træthed hos flere spillere. Og selvfølgelig trak Tronskiftet også en del til at blive væk fra ØM.

Men de tre KVIK spillere, der deltog var Jakob Møller Bentzen, Mark Christensen og Nicolai Jensen. De spillede alle i Junior klassen, som var stærkt besat med de bedste spillere fra Østdanmark. Det blev ikke til nogen medaljer til KVIK Næstved ved dette mesterskab.

Alle tre juniorspillere, gjorde hvad de kunne, men havde ikke lige den rigtige skarphed på de afgørende bolde. Derfor blev det kun til sejre i de indledende grupper og ingen af KVIK spillerene nåede frem til de afgørende medaljekampe.