Mads, Jacob & Simon

Jacob og Simon har tilbragt denne påskeweekend i Flensborg hvor de har spillet det traditionsrige OsterCup, der altid har haft ry for at stille med nogle af de allerbedste spillere fra bla. Tyskland. Der var mange deltagere med, og fra andre nationer som Tyskland, Frankrig, England, Irland, Sverige.
Jacob & Simon var en del af en gruppe på 9 spillere fra Sjælland der kaldte sig Team Sjælland.
De har henover weekenden deltaget i både holdturneringen sammen med Erik Høier fra Gladsaxe, samt i singlerækken.
Til Flensborg-stævnet er der ingen yngre drenge-række, så drengene har spillet drenge, og modstanden har derfor været hård.
Det lykkedes dem at spille sig til en 11.plads i holdturneringen hvilket var en midterplacering, og i single formåede Simon at spille sig videre fra puljen, men røg så ud blandt de sidste 32.
Jacob endte i en svær pulje, og endte derfor i b-slutspillet, hvor han spillede sig et par runder frem.
Alt i alt har det været en lærerig weekend for drengene, hvor de har fået spillet et hav af kampe mod folk fra forskellige nationer.
Victor Lynge fra Hvidovre og vores egen Mads Jørgensen var med som trænere.

Udover at få spillet en masse bordtennis, så er stævnet også velegnet til at få trænet en masse andre ting som selvstændighed, holde orden på udstyr, sørge for nok mad og drikke osv, så drengene havde nok at se til udover at spille bordtennis.

Alle drengene boede på vandrehjem der lå tæt på hallen, hvilket gav mange hyggeaftner med alle de andre drenge der var med på turen, så turen havde også et meget stort socialt aftryk.

Deltagelse i OsterCup var en perfekt forberedelse til DM Ungdom der afvikles om 14 dage.

Der skal lyde en meget stor tak til både Victor & Mads, for at bruge hele påsken i selskab med ungdommen, især når hele turen var uden forældredeltagelse.