Referat fra Serie 1

Her følger en lille beretning fra en af klubbens Serie 1 kampe. Det skal nævnes at ikke alle kampe er som denne, men det viser også hvordan man kan have det sjovt samtidig med man er seriøs.
Indlægget er fra kampen mod Nyråd og skrevet af Mumba og der citeres direkte:

“Da Bent Post ikke kunne være coach til denne kamp, trådte Mumba til så der kom mere disciplin på holdet. Drengene skulle møde 45 min før kampstart for første gang i KVIKs historie, men da sad Bo Kål stadigvæk og spiste aftensmad.

Imens drengene var i omklædningen skrev jeg holdseddel og gjorde min taske klar med julebryg. Kim fra Nyråd kom ind til kampen med 2 flasker portvin fra hans egen butik.
Jeg kunne fra tilskuerpladserne styrer drengene, men måtte også sige at de skulle koncentrerer sig om kampen og lad mig sidde i fred med min portvin.

Kampene mod Nyråd er altid højrisiko kampe, så politiet var tilstede, så der ingen problemer blev og alt forløb også stille og roligt, dog skulle Per Andersen fra Nyråd lige råbe.
Bo Kål blev hank og vi vandt i øvrigt 13-1. De andre på holdet var Nick, Jacob og Jonathan. Den eneste der blev rigtig sur denne aften var min kone”