Sejr og nederlag

Lørdagens kampe for klubbens 1. divisionshold endte med en sejr og et nederlag. Holdet startede rigtigt godt og var top motiveret til den første kamp mod Rønde. Vi får en drømmestart med føring på 3-1 og spillet fungerer rigtig godt hos spillerne.
Føringen bliver udbygget til 4-2 og selvom Rønde bringer lidt spænding i kampen med en reducering til 3-4, så vinder vi den sidste single og sikker holdet en sejr på 5-3. Der var aldrig rigtig tvivl om sejren, som måske kunne have været større. Men 2 gode point til holdet var det vigtigste.
Sebastian Haack og Sam Oddsheden var storspillende og vandt hver to singler. Ruben S. Jensen vinder en sejr, mens Mads Jørgensen må gå fra bordet uden sejre.

I holdets næste kamp mod Amager får vi ikke den forventede start og kommer bagud med 2-0. Ruben S. Jensen og Sam Oddsheden bringer os tilbage i kampen med to singlesejre, så der er udlignet til 2-2.
Men vores spillere finder desværre aldrig det gode spil fra kampen mod Rønde og de næste 3 singler bliver lidt overraskende tabt, så holdkampen mod Amager bliver tabt med 5-2.
Desværre et lidt uheldigt nederlag, da to point ville give holdet ro, men vi ligger alligevel godt til i tabellen på en 4. plads med 15 point.