Senior træningssamling

Lørdag eftermiddag havde KVIK samlet 17 seniorspillere til en træningssamling på Kalbyrisskolen. Træningen var planlagt og målrettet på den turneringsopstart der er i den kommende uge for mange af klubbens seriehold.

Trænerne Jonathan Nielsen og Michael Jensen havde lavet et godt program der var skræddersyet til alle spillerne, der fik meget ud af de mange træningsøvelser.
Hver enkelt spiller fik også arbejdet med de enkelte tekniske færdigheder ved kinabordet, hvor hver spiller fik udviklet og gennemgået sin egen teknik.

Der blev trænet to træningspas af 2 timer og i frokostpausen havde klubben inviteret den internationale dommer Troels Ladefoged til at komme og fortælle om en dommers opgaver til holdkampe og hvad en overdommer laver til stævner, samt selvfølgelig gennemgå bordtennisreglerne. Et godt indslag der var til stor gavn og glæde for alle deltagere.

Mumba kom også forbi hallen og havde et godt salg af den nye KVIK Næstved HANK ØL. Efter træningen var der socialt samvær og alle fik sagt tillykke med 65 års dagen til KVIK Næstved.