Sjovt og lærerigt

Det blev en rigtig god og lærerig dag, for de mange seniorsspillere, der deltog i lørdagens træningsdag på Kalbyrisskolen.
22 spillere i alderen fra 12 til 68 år, var med på denne træning, og niveauet på deltagerne, var lige fra 1. divisionsspillere og til spillere, der lige havde fået debut på serie 5. Der deltog ligeledes fem spillere fra drenge divisionstruppen.

Med ro og overblik fik træner Jonathan Nielsen, sammensat spillerne, så alle fik de optimale muligheder i træningen. Der blev trænet i 2 pas og i alt 5 timers træning.
Der blev arbejdet rigtig meget med det tekniske hos alle spillere, og der blev trænet de samme enkelte øvelser på samtlige borde uanset niveauet.
Det taktiske område, blev også gennemgået i nogle enkelte træningsøvelser.

En anden vigtig del, af disse træningssamlinger, er at alle spillere kommer en tur til Kinatræningen. Her bliver der arbejdet kun med den enkelte spillere, hvilke giver fantastiske muligheder for at arbejde med sin egen teknik.

Og når det er KVIK Næstved, er det jo også vigtig med hyggen, derfor var der arrangeret frokost, med sandwich og saftevand til alle. Kaffe og hjemmebagt kage, var der også.
Der skal lyde en stor Tak til alle deltagere og hjælpere, for en sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig dag.