Sommerlejr hilsen

Her på hjemmesiden er vi altid på udkig efter nogle spændende og sjove historier fra KVIKs medlemmer, som vi kan fortælle videre til læserne på hjemmesiden.
En historie og en hilsen, har vi modtaget fra en af klubbens ungdomsspillere, der har været på en sommer træningslejr.
Yngre drenge spilleren, Jakob Møller Bentzen har skrevet følgende beretning:

Hej KVIK.

I den første uge af sommerferien har jeg været på Andro sommerlejr. Det var på Tjele efterskole, der ligger i Nordjylland. Det har været en kæmpe stor og lærerig oplevelse, som virkelig kan anbefales. Jeg var der fra søndag til fredag.

En typisk dag stod vi op kl.7.30, spiste morgenmad kl.8.00 og derefter havde vi 2 træningspas, der varede i ca. 3 timer hver. Der var frokost mellem de 2 træningspas.
Hvert træningshold havde en træner og en hjælpetræner. Hjælpetræneren kørte kinatræning med alle, mens træneren trænede de andre med forskellige øvelser og bordtennisrelaterede konkurrencer.

Vi trænede rigtig meget, men der var selvfølgelig også plads til pauser. Om aftenen lavede vi aftenaktiviteter fx spillede vi rundbold og fodboldturnering. Om eftermiddagen kunne man gå i friluftsbad, hvor der var den fedeste vandrutsjebane. Der var en nat hvor alle blev vækket med dem man sov med. Og så skulle vi ud på natteløb. Vi skulle ind i skoven til en hel masse killerclowns. Det var virkelig uhyggeligt.

Man sov sammen med sin ”familie”. Ens ”familie” bestod af 7 andre spillere. Man spiste også sammen med sin ”familie”. Da jeg var den eneste fra kvik, skulle jeg sove sammen med 7 andre drenge fra Hvidovre btk.
Jeg blev venner med dem allesammen. Det har været en rigtig fed tur, som kan anbefales.

Hilsen Jakob Møller Bentzen