Stærkt spil i Lund

En lille udvalgt del af klubbens talenttrup, har deltaget i det internationale svenske stævne i Lund. Turneringen er god, med et fint niveau, og der var deltagelse af de bedste ungdomsspillere fra Skåne, samt en portion talenter fra den svenske storklub, Ängby i Stockholm.

Stævnet er perfekt og lærerig til vores spillere og deres udvikling. Alle spillere, skulle spille i grupper med 3 eller 4 spillere, med de to bedste videre i et slutspil. Der er ingen dårlige spillere med, så alle skulle yde det maximale i alle kampe, for at vinde.

De 4 deltagende KVIK spillere, Valdemar Buchwald, Valdemar Vejlgaard, samt Jacob og Simon Petersen, spillede alle i drenge 14 år.
Jacob Petersen får en god start i sin gruppe med en sejr på 13-11 i afgørende sæt i sin første kamp. Den sejr gav ro og Jacob fik flot gang i sin spil og vandt de andre kampe i puljen, som betød han kom direkte i kvartfinalen. I denne kvartfinale, tabte Jacob dog med 1-3 i sæt.

Vejlgaard, som var tilbage på scenen, efter en lang skadepause, gjorde det rigtig godt. Han tabte godt nok sin første kamp (til den senere vinder af drenge 14), men i sin anden kamp, fik han gang i benene, så han kunne styrer spillet og komme frem til en sejr. Vejlgaard taber sin første kamp i slutspillet med 1-3, men leverer en rigtig god indsats.

Buchwald og Simon kom ikke rigtig igang med deres eget spil og havde det svært i den indledende runde, og ingen af dem kommer videre til slutspillet.

Valdemar Vejlgaard, spillede også i drenge 15 år, og her gik han til bordet med stor glæde og lyst til at leverer varen. Det gjorde Vejlgaard i den grad, da han storspiller i gruppen og med 3 klare sejre, spiller sig direkte i kvartfinalen. Vejlgaard spiller en meget tæt 5 sæt kamp i kvarten, mod en af de gode Ängby spillere, men desværre slipper kræfterne op til sidst, så han taber med 8-11 i afgørende sæt.

Valdemar Buchwald, Jacob og Simon Petersen, spillede alle i drenge 12 år. Simon og Buchwald, som ikke rigtig kom i gang i drenge 14, fik til gengæld en god start i drenge 12, hvor de storspillede i puljen og begge blev nr. 1 og dermed direkte i kvartfinalen. Jacob havde fået en lidt uheldig lodtrækning og havnet i en stærk pulje. Men han får den nødvendige sejr, der sikre ham en plads i slutspillet.

Vi havde 3 spillere i kvartfinalen, uden at de skulle mødes. Drømmen kunne være, hvis alle tre vinder, er der 3 KVIK spillere i semifinalen. Den store drøm, gik i opfyldelse, da Jacob, Simon og Buchwald, alle leverer storspil og vinder deres kvartfinaler, endda sikkert og overbevisende.

Lodtrækningen var derefter, at Simon og Jacob skulle mødes i den ene semifinalen. De spillede en storkamp, med meget underholdende dueller, men det var Jacob, der vandt den tætte kamp, med 12-10, 13-11, 12-10,

I den anden semifinale, spillede Buchwald mod storfavoritten, Alvin Bildhjerd fra Ängby. Buchwald gjorde alt, hvad kan kunne, men det var desværre ikke nok, mod en storspillende Ângby spiller.

Jacob var nu klar til finalen, mod Alvin, som er nr. 13 på den Svenske rangliste.
Finalekampen var på et højt niveau, med flotte dueller og den helt rigtige nerve i kampen.
Finalen var meget spændende, men det var Jacob, der var bedst til sidst, og helt cool, vinder han afgørende sæt med 12-10.

En flot sejr til Jacob, men også stor ros til alle 4 deltagende spillere, som alle gjorde en god indsats. Alle er kommet hjem fra turneringen en erfaring rigere.