Stævne i Brøndby

KVIK Næstved deltog med flere spillere til Vestegnens Julestævne i Brøndby Hallen.
Endnu engang gjorde klubben sig positiv bemærket med flotte resultater.

I puslinge rækkerne havde vi 3 spillere med og i den hårde A-række fik Jacob Petersen nogle udfordringer, men spillede godt og fik en 6. plads.
Bedre gik det i B og C rækken. I puslinge B bliver Jacob Petersen nr. 3 og Simon Petersen nr. 4.
I Puslinge C får Simon en flot 2. plads og Jacob bliver nr. 3.

Puslinge D havde Simon Petersen og Mikkel Fromberg Huusom som deltagere og her var det Mikkel der fik en flot 3. plads og Simon en 5. plads.
I yngre drenge D blev de 2 bedste fra de indledende puljer sat i en A-play off og her havde KVIK Vitus Kjærsgaard med helt frem til finalen, hvor han desværre tabte i 3 sæt, men sluttede på en flot 2. plads.

Samme spillesystem var der i drenge C og her havde vi Benjamin Myhre i A slutspillet og Mads Klarskov i B-play off. Benjamin spillede sig i finalen, men tabte 3-1, men fik en 2- plads. Mads Klarskov gik også i finalen, som han vandt med 3-0 og blev dermed vinder af B-slutspillet.

Nu kan vores gode ungdomsspillere holde en fortjent juleferie, men lige efter nytår skal de i aktion igen og spille de østdanske mesterskaber.