Status på holdkampene

Alle klubbens turneringshold, er nu kommet halvt igennem den lange holdturnering. Derfor er det tid til at gøre en status på holdene og hvordan det er gået med resultaterne.

Overordnet set, har det været et meget rodet efterår, med meget svingende resultater.

Serie 1 holdet, har haft mange opstillinger og slet ingen stabilitet. Klubben har flere dygtige spillere, der kan vinde kampe i serie 1, men når et hold spiller uden gnist og moral, er det svært at vinde. Derfor har dette hold, ingen kampe vundet.

I serie 2, går det bedre, da begge vores hold er med i toppen. Det ene hold, mangler dog at spille en udsat kamp, men den spilles i det nye år.
Det ene hold har 6 sejre og 2 uafgjorte i 9 kampe og ligger på 2. pladsen.

Det andet hold i serie 2, er på en 3. plads med 5 sejre og to uafgjorte. Den spiller, der har vundet flest kampe for KVIK i serie 2, er Lars Bonnesen med 17 sejre i 21 kampe.

KVIKs hold i serie 3, har spillet 8 kampe og har to sejre, mens to kampe er spillet 5-5.
Serie 4 holdet, har gjort det godt og ligger på en 4. plads, med 3 holdsejre og 2 uafgjorte i 8 kampe.

Klubbens eneste hold i Danmarksturneringen, er vores Juniorliga hold, med Nicolai Jensen, Mark Christensen og Valdemar Buchwald. De har spillet okay i efteråret og vundet to holdkampe. Der har desværre også været et uheldigt nederlag. Men holdet er på en 3. plads og drengene kæmper godt og har et godt sammenhold.

KVIK holdet i den bedste ungdomsrække i Øst, spiller i A rækken. De startede godt, men er sluttet lidt uheldig, med et par nederlag i nogle kampe, hvor vi ikke kunne stille med det normale hold. Drengene har god indstilling og skal nok få flere point efter nytår. Men efter første halvdel af sæsonen, ligger drengene midt i tabellen.  

Vi slutter denne halvvejs status, med de to hold, der har haft mest succes i efteråret. Det er de ældste og de yngste drenge.

Veteranholdet i 50 års rækken, med Michael Jørgensen og Michel Leleu, kan gå på juleferie med en førsteplads i rækken. Holdet har vundet 3 holdkampe og det er nok til en førsteplads.

Ungdom D holdet med Elias Priees, Oscar Skovgaard, Leon Hansen og Jakob Møller Bentzen, kan holde juleferie på en 2. plads i denne række. Holdet har vundet 4 kampe og spillet en 5-5. 
Jakob Møller Bentzen har vundet 18 singler i 18 kampe. Leon Hansen er ligeledes ubesejret med 12 sejre i 12 kampe. 

Alle hold og spillere, kan nu holde en lang juleferie, inden vi starter på sidste del af kampprogrammet i januar.