Status på serie holdene

Det er en meget tilfreds Jan Mumba Rasmussen, der som klubbens turneringschef gør status på kampene i ØBTUs seniorturnering efter den først spillede halvdel af sæsonen. Vi har i alle rækkerne hold med helt i toppen og det viser at klubben er inde i en god stime med et godt klubmiljø, der smitter af til holdenes gode moral.
Den gode træning hver torsdag med Jonathan Nielsen har også haft en god effekt for seniorspillerne og dermed også holdene.

Øst serie holdet gode efterår og flotte 3. plads er nævnt i en tidligere artikel, så vi fokusere på de andre hold.

Serie 2 holdet havde fra starten stor selvtillid og tro på en topplacering, da holdet havde vundet ØBTUs trænings-turnering. Rækken er meget tæt, men vores hold er også stærkt og kan de bevare fokus i de afgørende kampe kan de gå til oprykning. Holdet ligger efter 7 sejre og 1 uafgjort nr. 2 med 15 point, samme antal som Nyråd.
Topscore på holdet er Carsten Larsen med 21 sejre, Bent Post har 14 sejre, Mumba 13 sejre, Lars Malmqvist og Jørn Dæk har 12 sejre, mens Bo Kål har vundet 5 kampe.

Serie 3 holdet ligger ligeledes nr. 2 i tabellen med 10 point, efter 5 sejre. Holdet har også haft to nederlag, men er kun et point fra førstepladsen, så der er god optimisme på holdet også fordi vi ikke har stillet i stærkeste opstilling til alle kampe.
Topscore med 17 sejre er Steen Hadsbjerg, Bjørn Aaholm har 14 sejre, Kim Rasmussen 6 sejre, Jesper Fromberg 3 sejre, Tony Petersen 2 sejre og Benjamin Myhre har vundet en enkelt kamp.

Serie 4 mandskabet har haft et suverænt efterår med 6 sejre og en uafgjort. Holdet ligger nr. 1 i rækken med 13 point og er meget stærk besat med Jesper Fromberg der har vundet 17 kampe og kun haft et nederlag. Sammen med Lars Bonnesen der har vundet 16 kampe er de to en medvirkende årsag til holdets succes.
Michel Leleu har vundet 10 kampe, Brian Jensen har 3 sejre og Jesper Jørgensen har 2 sejre.

De to serie 5 hold har også fået en flyvende start på deres sæson, som dog er begyndt noget senere end de andre hold.
Holdene har kun spillet 2 kampe hver, men har kun et enkelt nederlag. Hvis denne gode moral fortsætter vil holdene få succes i foråret med håb om at begge hold kommer i slutspillet.
Disse to serie 5 hold har også stor popularitet hos resten af klubben, det så man ved holdets første hjemmekamp, her var der flere tilskuer end til en elitedivisionskamp og der var tilråb og tudehorn.