Storsejre til ungdommen

Klubbens to bedste ungdomshold, har haft en forrygende weekend, hvor der blev sat overbevisende holdsejre ind på kontoen.

Efter en lidt dårlig start på sæsonen, fik de gode ungdomsspillere, godt nok gang i spillet og resultaterne.

Lørdag spillede ungdom A holdet, med Asmus Sørensen, Mathias Toftdal og Victor Kousgaard to holdkampe. Første kamp, var mod Sorø. KVIK drengene så sig ikke tilbage og med fuld damp på kedlen, vandt de kampen med 10-0. 

Den sejr, blev gentaget i den næste holdkamp, da Kousgaard, Asmus og Toftdal, endnu engang vandt med 10-0, denne gang mod Hvidovre.

Søndag blev der afholdt en Juniorliga samling på Kalbyrisskolen, hvor de 6 bedste juniorhold fra østkredsen var samlet.

I disse samlinger, spiller hvert hold to kampe. KVIK Næstved, med Nicolai Jensen, Mark Christensen og Valdemar Buchwald, spillede første holdkamp mod Amager.

På papiret en tæt kamp. Men KVIK fik en god start med en sikker sejr i doublen. De næste kampe var tætte, med vi havde heldet og dygtigheden i de afgørende sæt. Det fortsatte faktisk hele holdkampen, så vi til sidst stod med en storsejr på 10-0 i hånden.

En rigtig flot kamp af juniorholdet.

Efter denne super præstation mod Amager, var der selvtillid hos drengene, inden næste holdkamp mod Gladsaxe.

Endnu engang starter vi med en doublesejr til Nicolai og Buchwald. Gladsaxe kommer hurtigt tilbage i kampen og udligner til 1-1.

Men det var også det tætteste Gladsaxe kom. Ved stillingen 1-1, gav KVIK drengene den fuld gas, med godt spil og god moral. De næste 8 kampe blev vundet, så den samlede holdsejr blev på 9-1.

Et stort klap på skulderen til begge ungdomshold, for en god weekend.