Tålmodighed

Når man spiller en bordtenniskamp, skal man have ro og tålmodighed, for at opnå et godt resultat.
I denne tid med sundhedskrise i vores samfund, med nedlukning af idrætsfaciletterne i Herlufsholm Idrætscenter, kræves der også stor tålmodighed af alle, der er med i KVIK Næstved.

Hvornår kan vi spille bordtennis igen ? Et rigtig godt spørgsmål, som måske ikke engang, Lundgren, Randrup, Brostrøm, Ullum eller verdens klogeste person kan svare på.

Men hvad er status, her knap to uger inde i 2021. Vi ved, at der er lukket for træning frem til den 7. februar. Men, hvad sker der herefter. Måske træner vi igen den 8. februar. Men højst sandsynlig, kommer der en fortsættelse af nedlukningen, men som sagt ingen kan sige noget endnu.

Vi må følge med i nyhederne og samfundet, samt overholde alle de restriktioner myndighederne kommer med, så skal vi nok vende tilbage til vores elskede sport, så snart det er muligt.

Bordtennis Danmark har meldt ud, at turneringen vil starte to uger efter træningen åbner de forskellige steder. Så må vi se om det bliver en forårs- eller sommerturnering vi skal spille. Måske en reducerede udgave eller slet ingen gennemførelse af turneringen, ingen ved det.

Alle må holde sig sunde i denne periode. Alle skal ligeledes have stor TÅLMODIGHED.