Tætte opgør gav sejre

Klubbens 2. divisionshold, spillede lørdag i Brønshøj to vigtige holdkampe, for at bevare placeringen i toppen af tabellen. Holdet var ude i to meget tætte opgør, mod henholdsvis Hillerød og København. Begge kampe faldt ud til KVIKs fordel med 8-6 sejre.

Udover de to holdsejre, var der også en spændende debut til 13 årige Jacob Petersen, der kom med i kampen, da Sam Oddsheden måtte melde afbud.
Efter grundig overvejelse, blev Jacob spurgt og han takkede ja til den store udfordring, og leverede en rigtig god indsats i begge holdkampe. Jacob kunne ikke vinde singlesejre selvom det var rigtig tæt i 2 kampe, men kunne sammen med Mads Jørgensen bidrage med en vigtig doublesejr i kampen mod Hillerød.

I kampen mod Hillerød, var KVIK endda bagud med 4-2, inden holdet fik vendt tingene på hovedet, og med stor fokus fik yderligere 6 singlesejre i hus til en sejr på 8-6. Sebastian Haack var stærkt spillende i denne kamp med 3 singlesejre. Ruben Jensen og Mads Jørgensen vinder hver to kampe.

I kampen mod København, var det derimod, Ruben Jensen der var stærkt spillende. Først sammen med Sebastian Haack i en doublesejr, for derefter at vinde 3 singler. Mads Jørgensen og Sebastian Haack vinder hver to kampe, og det sikre KVIK en sejr på 8-6.
Det skal bemærkes, at den tidligere KVIK dreng, Sune Larsen vinder 3 singler og en double for Københavnerne.
De to holdsejre giver KVIK en topplacering i 2. division, som nr. 1 med 25 point.

Det kan nævnes, at Jacob Petersen er den næstyngste debutant på KVIKs førstehold nogensinde. Michael Maze fik debut og fast spilletid på KVIKs førstehold i 2. division, 14 dage efter sin 13 års fødselsdag i 1994.