Træner søges

KVIK Næstved er en klub i vækst, både på ungdom og seniorsiden. Sidste sæson fik vi 27 nye tilmeldinger grundet bat-kampagnen, hvor begyndere modtager et splinternyt bat ved indmeldelse i klubben.
Vi gentager succesen i år, og skal derfor også opruste på træner-fronten.

Vores store team af frivillige trænere søger nu derfor en hjælpende hånd til vores absolutte begyndere, der stifter bekendtskab med bordtennis for første gang. Holdet består af børn i alderen ca. 8-12 år, som dels skal have en god oplevelse når de med store øjne og forventninger kommer op ad trappen for første gang, og dels så småt skal lære om grundstenene i bordtennis – hvad er forhånd, baghånd, batfatning, de basale regler, pointsystemet og skru.

Opgaven er af mere pædagogisk end bordtennisteknisk karakter, og der vil ofte være en mere erfaren træner til at supportere. Men som tingene er nu, har trænerteamet vanskeligt ved at besætte mandagsholdet fast, og søger derfor hjælp blandt klubbens medlemmer, forældre eller venner til denne opgave. Det vigtigste er dit gode humør, mødestabilitet og lysten til at arbejde med vores kommende talenter.

Ønsker du at komme i betragtning til opgaven, bedes du kontakte formand Kim Rasmussen på 21677427 eller kim@kviknaestved.dk.