Trætte seniorspillere

Det var en flok meget trætte seniorspillere, der sidst på eftermiddagen, havde afsluttet lørdagens træningssamling.
Endnu engang lykkedes det at samle en flok topmotiveret spillere fra klubben til en træningsdag for seniorer.
Der deltog 20 spillere, lige fra serie 5 til 1. divisions niveau.

Disse træningssamlinger har efterhånden også fået et godt ry, og nu er det hørt rundt omkring i Danmark. Der deltog to spillere fra henholdsvis Amager og B75 på lejren.
Cheftræner, Jonathan Nielsen havde udarbejdet et træningsprogram, så alle kunne deltage, og samtidig få det maximale ud af træningen.

Der blev arbejdet meget med det tekniske i træningsøvelserne, og alle spillere fik ligeledes fornøjelsen af spil med mange bold til Kinatræningen. Under denne træning med mange bolde, bliver der også snakket meget teknik, og hvad man kan gøre for at blive en bedre spiller.
Udover den næsten 5 timers lange træning, var der selvfølgelig også tid til hygge. I den indlagte frokostpause, var der også plads til lidt røverhistorier fra fortiden.

Det var både sjovt og meget lærerigt for spillerne. Flere spillere fik øjnene op for meget nyt, som man kan bruge til sin egen udvikling.
Leif havde taget turen fra Amager til Næstved, for at deltage i træningen.
Han udtaler: “På Amager har vi ikke samme fokus på seniortræningen. Jeg har lært meget i dag, og jeg er sikker på, at jeg rykker 100 point på ratinglisten, efter denne træning.”

Tak til alle spillere for en hyggelig dag, samt en god indsats. Man kan se billeder i galleriet.