Turneringen færdigspillet

Som de fleste ved, er ØBTUs holdturnering for seniorer i denne uge færdigspillet og placeringerne er fordelt.
Her på hjemmesiden har vi på det seneste skrevet om klubbens seriehold, der har spillet sig i slutspillet om det Østdanske mesterskab. Klubbens hold i serie 1 og serie 2 er desværre ikke med i dette felt, da begge disse hold fik en placering midt i tabellen.

Mandskabet i serie 1, sluttede på en 8. plads med 11 point. Holdet har igennem sæsonen spillet mange tætte kampe, men har ikke haft det afgørende held, til at vinde disse kampe.
Der er spillet 3 holdkampe 7-7, der udover har serie 1, været impliceret i hele 5 kampe med resultatet 8-6, dog er to af disse vundet.
På holdet har der været benyttet 10 spillere, hvilket er ret mange, og det har selvfølgelig også sat sit præg i flere af kampene.

På toplisten fik to spillere 18 singlesejre, Jørn Ringstrømm gjorde det i 39 kampe, mens Bent Post Larsen skulle bruge 45 kampe. Lars Malmqvist var lige efter med 17 sejre i 39 kampe. Carsten Larsen fik 12 sejre i 36 kampe og Per Skat Jørgensen fik 9 sejre i 15 kampe.

Allan Hansen, blev noteret for 5 sejre i sine 18 kampe, mens Michael Møller fik 4 sejre i 12 kampe.
Bo Nielsen har spillet to holdkampe for holdet og blev noteret for 2 singlesejre. Nick Olsen og Jesper Fromberg, nåede også lige at spille hver en holdkamp og de fik begge to singlesejre.

Serie 2
Holdet i serie 2 fik et par placeringer bedre, og sluttede turneringen på god solid 5. plads, med 6 holdsejre og 3 kampe der blev spillet 7-7, i alt med 15 point.
Ligesom på serie 1 holdet, har der på dette serie 2 hold været benyttet rigtig mange spillere. Ikke færre end 11 spillere har optrådt på holdet.

Den spiller der har gjort det bedst på topscore listen på en 12 plads, er Jesper Fromberg, der fik 23 sejre i 36 kampe. Bjørn Aaholm fik 17 sejre i 27 kampe. Jan Mumba Rasmussen fik også 17 sejre, men han skulle bruge 33 kampe til det antal sejre.
Holdleder, Steen Hadsbjerg fik noteret sig for 10 sejre i 30 kampe.

Klubbens formand, Kim Rasmussen har også vundet kampe, han er noteret for 8 sejre i 27 kampe. Bo Nielsen har 5 sejre i 9 kampe. Bent Post Larsen fik spillet en holdkamp og gik ubesejret igennem den kamp. Per Skat Jørgensen fik to sejre i en enkelt holdkamp.

Yngre drenge spilleren, Jacob Petersen fik lov at snuse til en serie 2 kamp, og ganske flot vandt Jacob en enkelt single i sin debutkamp.
Lars Bonnesen har spillet en holdkamp, mens Michael Jørgensen er noteret for to holdkampe, dog uden at begge spillere fik nogen singlesejr.