Uheldig afslutning

Vores ligamandskab har spillet de to sidste kampe i grundspillet og desværre med for lidt pointudbytte til at komme i kvartfinalen. Men det var meget tæt og blev først afgjort i sidste kamp.henrik_j_retur

Inden den næstsidste holdkamp i Odense mod OB var vi to point fra Amager på den 6. plads som gav adgang til slutspillet.
Amager taber deres kamp 0-5, så med bare 2 point mod OB var det helt lige inden sidste runde. Vi kommer godt fra start da Henrik Johansson vinder den første single mod OBs Morten Hyrup. I den 2. single er det meget tæt mellem Andy Perreia og Jesper Hedlund og kampen skal afgøres i 5. sæt, men det falder ud til OBs fordel.

I 3. single har vi gode muligheder, men Andreas Engblom kommer aldrig op på sit niveau og taber 3-1 til Rasmus Klein.
Jesper Hedlund taber 0-3 til Hyrup og Henrik Johansson taber 1-3 til Perreia, så desværre kun 1 point med hjem fra Odense og samtidig 1 point nærmere Amager, inden sidste spillerunde, hvor vi spillede mod Virum og Amager tog imod OB.

KVIK-Virum
Vi vidste inden kampen at der skulle mindst 2 point til og vi var afhængige af kampen i Amager. Virum kommer foran i kampen, da Mikkel Hindersson besejre Henrik Johansson. Men Jesper Hedlund og Andreas Engblom, begge med 3-0 sejre bringer KVIK på 2 point og et skridt nærmere slutspillet.

Men i den anden kamp har Amager vundet en kamp, så nu skulle vi have 3 sejre. Jesper Hedlund taber klart til Hindersson, så nu skulle Henrik Johansson vinde sidste kamp mod Malthe Möregaardh, samtidig med at Amager ikke må flere sejre. Henrik spiller en god kamp med stor fokus og vinder til den 3. sejr og dermed 3 point.

Undervejs får vi at vide at Amager også har vundet en single og dermed er løbet kørt for KVIK Næstved.
Meget surt, når vi afslutter med måske sæsonens bedste kamp og vinde 3 point på udebane mod Virum og så, at vi for andet år i træk, kun er en eneste single fra at gå i slutspillet.