Ungdomshold godt fra start

yng_dr_hold16-17Vores to ungdomshold fik en rigtigt god start på sæsonen med 3 sejre i 4 kampe i ØBTUs holdturnering. Yngre drenge holdet havde hjemmebane i de to første kampe og der var på forhånd set frem til kampene med stor spænding.

Yngre drenge holdet som består af Oliver Jensen, Simon Petersen, Mark Christensen og Jacob Petersen kom rigtig godt i gang i den første kamp mod Amager.
Drengene havde lagt alle nerverne i tasken og spillede med stor glæde og koncentration. Holdet kom foran 2-0 og 4-2 inden doublen. Amager vandt doublen og fik bragt spænding i kampen. Men i de sidste 3 singler vandt vi sikkert to sejre og fik en samlet holdsejr på 6-4 på en flot indsats af hele holdet.

I den anden kamp mod Frederiksberg får vi en drømmestart og kommer foran 2-0, men Frederiksberg kommer hurtig tilbage på 2-2. I de næste to singler bliver kampen afgjort, da Frederiksberg vinder begge med 2 bolde i afgørende sæt og kommer foran 4-2. Det knækker desværre KVIK drengene der taber de næste 3 kampe med 0-3, men vinder den sidste single, så nederlaget bliver 3-7.
Alle 4 drenge på holdet gjorde alt hvad de kunne og spillede nogle gode kampe.

Herre Junior
Vores store drenge der spiller i Junior rækken havde ligeledes to kampe på programmet og spillede på udebane i Slagelse mod København og Hvidovre.
Holdet som består af Jonas Storch, Mads Klarskov Nielsen, Sebastian Kondrup og Benjamin Myhre spillede i den første kamp mod stærke København BTK. Kampen forløber meget tæt og stillingen er 3-3 inden den vigtige double som KVIK vinder og den næste single falder også ud til KVIK, så 5-3 inden de to sidste singler. Her vinder vi den ene og sikre en holdsejr på 6-4 efter superspil af holdet.

I holdets anden kamp mod Hvidovre fik vi en drømmestart hvor alt fungerer og kommer foran 5-0, inden et par nederlag til 5-2. Men fokus kommer tilbage hos spillerne, så der kommer et par singlesejre mere og sikre en samlet holdsejr på 7-3.
En rigtigt god præstation af hele juniorholdet med to sejre.