Ungdomsresultater

Simon Petersen

Flere af klubbens ungdomsspillere har i weekenden været i kamp, både i holdturneringen og i pointstævnerne.
Herre Junior holdet havde lørdag to kampe på udebane mod København og Hvidovre. Begge hold ligger i den nederste del af tabellen, så det var vigtig med point.
Men vores junior havde det svært og kom ikke op på normalt niveau og tabte desværre begge kampe.

Mod København tabte holdet 8-2 og det var Benjamin Myhre der vandt to singler. Kampen mod Hvidovre blev tabt 7-3 og her var det Jonas Storch og Benjamin Myhre der vandt en single hver og sammen vandt de en double.
Med disse to nederlag kom holdet ikke væk fra bunden, men der er mange kampe endnu, så der er håb om bedre tider.

Det gik lidt bedre for Yngre drenge holdet, der lørdag vandt en storsejr på 8-2 mod Amager. Jacob Petersen vandt 3 singler og sammen med Simon Petersen vandt de en double. Mark Christensen og Oliver Jensen vandt hver to singler.
I holdets anden kamp, som var mod Frederiksberg gik det ikke så godt, da Yngre drenge holdet tabte med 1-9. Det var Simon Petersen der vandt den ene kamp.
Holdet ligge efter disse kampe nr. 6 i rækken med 7 point.

ØBTU Pointstævne
KVIK Næstved havde selv arrangementet af den 3 afdeling af pointstævnet, som vi afholdt søndag på Kalbyrisskolen. Klubben havde selv Nicolai Dyg Jensen med som deltager og til denne afdeling skulle Nicolai spille i A-rækken efter hans flotte placering i B-rækken ved det forrige stævne.
Nicolai havde en svær lodtrækning med mange gode modstanderen. Men altid positive Nicolai gjorde det godt og fik en flot 4. plads.