Der er indgået ny 2 årig klubsponsoraftale med rejsebureauet Top Tours.
Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjælpe med rejsedrømmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration – få skræddersyet rejsen så den passer til netop jeres ønsker.

Det er vigtigt for os at have dygtige samarbejdspartnere på vores rejsemål til at varetage transporter og ture, og dermed sikrer vi høj kvalitet, sikkerhed og lokalkendskab.

Vi er et rejsebureau, hvor du som kunde altid er i centrum, og vi vil altid gøre vores for at give dig dit livs oplevelse og vi tilbyder et bredt udvalg af ferierejser til hele verden for både individuelle rejsende og for jer som ønsker at rejse med grupper, med enten dansk eller engelsk rejseleder.

Vi har fem kontorer beliggende i: Faxe Ladeplads, Helsingør, København, Thailand og på Bali. Rejsebureauet åbnede i 2002. Klik på logo for at besøge hjemmesiden, eller kontakt Top Tours på 70201208.


Bygma i Næstved har støttet KVIK Næstved som klubsponsor i mange år.
Proffcenter er fortrinsvis for vores professionelle kunder, men private er også velkomne. Sortimentet er således målrettet mod vores professionelle kunder.
Vi har alt til dit næste byggeprojekt, og glæder os til at byde dig velkommen på adressen Holsted Park 10 i Næstved.