Vores Norske ven er taget fra os

En stor sorg har endnu engang ramt klubben. KVIK Næstveds kammerat fra Norge, Roy Høyland er afgået ved døden. Torsdag aften modtog vi denne forfærdelige meddelelse.
Roy omkom i en tragisk trafikulykke, ikke langt fra sit hjem i Sandnes.

Roy Høyland blev kun 49 år og havde siden han var barn, spillet bordtennis. Han gjorde det godt og havde flotte resultater. Han spillede på det norske juniorlandshold og var i mange år en del af den norske top, med mange kampe i den norske eliteserie.

Men Roy ville mere med bordtennis. I 2005 ville han prøve at spille i Danmark, så derfor rejse han rundt til forskellige klubber i foråret 2005. Han skulle finde det rigtige sted, til ham og hans familie, for det næste år. Det sidste sted han besøgte på sin rundrejse, var Næstved.
På sit første besøg i KVIK, fik han trænet med Mads Holm-Hansen, fik hils på bestyrelsen og fik drukket kanelsnaps og fadøl med Mumba. Derfor tog det ikke lang tid for hverken KVIK eller Roy, at finde ud af, at her skulle Roy spille og bo med sin familie.

Han ankom med sin frue, Mette og deres lille barn, Sanne i sommeren 2005. De boede til leje i et parcelhus på Skellet. Hurtigt fik Roy med sin personlighed, sat mere gang i klubben, end der var i forvejen. Vi spillede i 1. division og med en målsætning, om at komme i elitedivisionen. Roy hjalp fint til, med at få tilgang af endnu flere nordmænd. Brøderene Hovden kom til holdet, men det gav desværre ingen oprykning, den sæson. Men det var alligevel startskuddet til noget stort i KVIK Næstved. Et par år efter, kom oprykningen til elitedivisionen for KVIK, og det var helt sikkert, en af Roys store fortjenester.

Roy rejste tilbage til Norge igen i 2006, men det tætte bånd til KVIK Næstved fortsatte. Han har siden 2006, været manden bag flere arrangementer, hvor KVIK spillere og ledere har deltaget. Ledermøder i Spanien og Polen, samt de årlige klubture til Siddistreffen i Stavanger, hvor også andre danske spillere har nydt Roys selskab, er bare nogle af de få, som Roy har været med til at arrangerer.

Roy Høyland var ofte på besøg i Næstved. Enten kom han med sin familie eller alene. Også mange gange, uden han skulle spille bordtennis. Roy og hans familie, elskede byen og havde fået mange venskaber i Næstved. Roy kunne finde på, at komme uanmeldt til det årlige ledermøde. Han har ligeledes fløjet fra Stavanger, bare for at deltage i klubmesterskaberne, det sociale samvær, kammeratskabet og komme en tur på pubben om aften.
Roy har deltaget i KVIK Næstved arrangementer, sammen med sin familie. Han nød det hver gang og KVIK elskede at Roy kom på besøg. Selvom Roy boede i Norge med sin familie, havde han KVIK Næstved helt inde i hjertet og fulgte meget med i klubbens udvikling.

Roy havde her på det seneste, fået gang i et spændende bordtennis projekt i hans barndomsklub i Lura. Her havde han startet en ny klub i perfekte rammer. Roy var professionel og vidste godt, hvordan det skulle gøres. Hans søn Sondre, var begyndt at spille bordtennis og det gjorde ham stolt.

Roy Høyland, var et fantastisk menneske, som vi vil savne i evig tid. Vi tænker meget på Mette, Sanne og Sondre i denne svære tid. Tak for alle minderne. Hvil i fred, VEN.