Weekend sejre

Der var masser af succes i alle weekendens kampe for de deltagende KVIK hold. Vi afviklede jo selv et stort 3 dages arrangement på Kalbyrisskolen med flere holdkampe. Her blev det ikke til et eneste nederlag for nogen af KVIK mandskaberne.

Vi har tidligere skrevet om serie 1 og serie 2 holdene, der sikrede sig oprykning i fredagens kampe. Samt at veteranerne blev kredsvindere efter lørdagens kampe.

Lørdag spillede vores 2. divisionshold to hjemmekampe og begge var med gode resultater. Først blev det til en storsejr på 8-1 over Virum. I den kamp, var Jonathan Nielsen med som reserve, istedet for en sygdomsramt Mads Jørgensen. Jonathan vandt en single, men tabte en double med Sebastian Haack. Sam Oddsheden og Ruben Jensen vandt en double, og to singler hver. Sebastian Haack vandt ligeledes to singler.

Præcis samme opstilling, vandt senere med 8-3 over Roskilde. Sebastian og Jonathan taber en double. Ruben og Sam vinder deres double, og derefter vinder Ruben to singler og en stærkt spillende Sam Oddsheden vinder tre singler. Sebastian Haack får også to singlesejre i hus.

Hele søndagen var de bedste drengespillere fra Østdanmark samlet til en runde i drengeligaen. KVIK drengene har spillet en forrygende sæson indtil videre, og ligger på en førsteplads i ligaen. Efter søndagens to kampe er vi fortsat ubesejret.

Drengeholdet med Nicolai Jensen, Emil Sørensen, Jacob og Simon Petersen, spillede to gode kampe med masser af flot spil og gode dueller.
Først gik det ud over bundholdet fra Egedal, som vi besejrede klart med 13-1.

I den anden holdkamp, spillede vi mod et lidt bedre hold fra Amager, der ligger på en 3. plads i ligaen.
Men i den topkamp mod Amager, viser vi bare, at vi er et endnu bedre hold. Drengene havde det helt rigtige fokus allerede fra starten af kampen, og det holdt hele vejen hjem.

Nicolai vinder desværre ingen kampe, men kæmper alt hvad han kan. Emil Sørensen er godt spillende og tæt på tre sejre, men vinder to singler. Jacob og Simon Petersen er storspillende i denne holdkamp og tager fuld hus, med en doublesejr og tre singlesejre hver.

Godt spil og en flot kamp af drengeholdet, der fortsat ligger nr. 1 i ligaen og styrer direkte mod DM slutspillet.