2 nye lokale sponsorer melder sig klar til at støtte KVIK Næstved.

Klubben er meget ydmyg over støtten og opbakningen fra lokale virksomheder, der vil være med til at støtte den meget positive udvikling klubben gennemgår.


Malerfirmaet Hans Larsen indtræder med en 2 årig aftale som ny hovedsponsor.

Malerfirmaet Hans Larsen ApS er et af byens ældste malerfirmaer. Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1947 og bygger på nøjagtig samme vision som ved den spæde start, nemlig at sætte kunden i centrum med solidt håndværk, som udvikler sig i linje med samfundet.

I dag drives firmaet med 70 malere af Malermester Morten Larsen, som har overtaget tøjlerne fra sin far, Malermester Hans Larsen.

Firmaet henvender sig både til det private marked, til små og mellemstore virksomheder til de større entreprenøropgaver i godt samarbejde med både lokale virksomheder og større entreprenører. Har du eller din virksomhed behov for et tilbud på professionelt malerarbejde så tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Hans Larsen ved at klikke på logoet eller ringe på tlf. 55 72 35 86.


Garant Næstved indtræder som klubsponsor med ny aftale.
Virksomheden er for mange i Næstved bedre kendt som Næstved gardiner og markiser, men er nu en del af kæden Garant. Næstved Gardiner og markiser har i mange år været en af KVIK Næstved’s trofaste støtter, og klubben er meget stolte over at den nye ejer og kæden har valgt at videreføre samarbejdet med klubben.
Garant tilbyder en meget bred vifte af produkter og løsninger til både private og erhverv. Du kan også booke besøg af gulv- eller gardinbus med kompetente rådgivere, så du får den rigtige løsning og opmåling til dit projekt. Klik på logoet for at besøge butikkens website, eller kom forbi forretningen på Erantisvej 47 i Næstved.