Hos KVIK Næstved er vi ovenud lykkelige for vores trofaste sponsorer.
Vi kan med største glæde nu meddele at yderligere 2 virksomheder har valgt at fortsætte det gode samarbejde med os og har tegnet nye sponsoraftaler.


Tømrer & Snedkervirksomheden Glumsø Tømrerfirma har valgt at fortsætte samarbejdet. Indehaver Brian Jensen er en aktiv del af bordtennissporten der udover selv at spille, også gør en stor ære i at levere kvalitet med årelang erfaring i alt tømrer og snedkerarbejde til virksomheder og private på hele Sjælland. Står du eller din virksomhed og skal indhente tilbud på tømrer eller snedkerarbejde, så tag kontakt til Glumsø Tømrerfirma ved at klikke på logo’et eller ringe 20956381.


Lars Bonnesen Invest v/ Lars Bonnesen er en af klubbens meget trofaste støtter. Lars Bonnesen Invest har stor interesse i sporten, og det betyder meget for indehaver Lars Bonnesen at støtte op om klubbens mange aktiviteter både i og udenfor træningslokalet. Det har stor betydning for Lars og hans firma, at alle hold i KVIK Næstved spiller i ens tøj til turneringskampe.
Vi er utrolig glade for denne støtte og opbakning til klubben og alle klubbens hold.

KVIK Næstved er yderst taknemlige for vores trofaste sponsorer, i gør det muligt at vi kan fortsætte klubbens positive udvikling.