Årets kammerat 2020

Aarets kammerat 2020En af de meget ærefulde titler, man kan få i KVIK Næstved, er at blive kåret til den bedste kammerat.
Ved det netop, afviklet klubmesterskab, blev Steen Nedergaard Jensen, kåret, som årets bedste kammerat i sæsonen 2019-2020.

Steen Nedergaard er der måske ikke så mange, som kender, men alle i KVIK Næstved og i bordtennis verden, ved hvem BIMME er, som Steen  bliver kaldt.

Bimme er en af klubbens store personligheder, som har været medlem af KVIK Næstved, siden sidst i tresserne. Bimme har i mange år, været blandt de bedste spillere i klubben, og har spillet på klubbens førstehold, igennem en lang periode i 70érne og 80érne.

I 1992 tog Bimme, dog en lang pause fra KVIK Næstved og bordtennissporten. Men KVIK var altid i hjertet, og Bimme kom tilbage i 2017. Selvom Bimme havde været væk i så mange år, var hans tilbagekomst i KVIK meget velkommen.
Bimme er fuld af energi og altid positiv. Han hilser på alle, snakker med alle og giver gerne et håndtryk (når ikke der er corona) han træner og spiller gerne med alle i klubben. Når der et socialt arrangement, er Bimme altid først på pletten, med et glas portvin.

Da vi for et par år siden mistede Mumba, stod KVIK også og manglede en ny turneringsleder for alle seniorholdene. Bimme blev spurgt, og han sagde JA, som det naturligste i verden. Bimme er også med på klubture, og når han ikke selv spiller, er han den første der hepper på en KVIK spiller, uanset hvilket niveau man har.

Titlen, som Årets Kammerat er derfor fuld fortjent, gået til den altid positive BIMME. Der ønskes et stort tillykke.

Her kan man se hvem der tidligere har fået titlen, som årets kammerat.