Årets spiller 2020

Aarets spiller 2020Årets spiller for sæsonen 2019-20, blev ligeledes kåret ved klubmesterskaberne. Denne ærefulde titel gik til Stefan Cortz.

Stefan er en af klubbens mange dygtige spillere, der selv har været igennem KVIK Næstveds trænings- og udviklingsprogram, siden han startede med bordtennis.
Stefan har de seneste sæsoner spillet kampe på både 1. og 2. holdet. Uanset hvilket hold, han spiller på, er han altid en vinder, der leverer 100 procent i kampene.
I træningslokalet udstråler Stefan altid en stor seriøsitet og træner meget gerne, med mange af klubbens talenter.

Stefan er samtidig også meget rolig og spiller kampe med stor overblik, hvilket er en god egenskab. Han er altid fair spillende i sine kampe, og derfor en super god repræsentant for KVIK Næstved i holdkampe og stævner.

Stefan har i sæsonen 19-20, spillet helt suverænt på serie 1 holdet. Stefan var spillende holdleder på et udviklingshold, der havde som målsætning og rykke op i Danmarksserien. Samtidig med alle de opgaver, der er med i holdleder tjansen, bevarede Stefan overblikket og havde fuldt fokus i sine egne kampe.

Selvom, man er en dygtig spiller, er det altid svært at gå ubesejret igennem en sæson. Men, det var lige det Stefan gjorde, da han vandt samtlige 33 kampe, han spillede, og fik ligeledes holdet med i Danmarksserien, endda, 3 runder før turneringsafslutningen.

Et fortjent og stort tillykke med titlen, som Årets Spiller 2020.

Her kan man se de tidligere vindere af Årets spiller.