Årets kammerat 2021

Søren Berthelsen, er af medlemmerne og bestyrelsen i KVIK Næstved, blevet kåret, som årets bedste kammerat i sæsonen 2020-2021. Han modtog prisen, samt hæderen til klubmesterskaberne.

Søren er der ikke mange, som kender, men alle i KVIK Næstved, ved hvem “MALEREN” er, som Søren Berthelsen bliver kaldt.

Maleren er en af klubbens store personligheder, som har været medlem af KVIK Næstved, siden 1998, hvor han kom som forældre til Morten Bo Petersen.
Maleren kommer oprindelig fra Grantoften i Ballerup, hvor han spillede som yngre. Han flyttede med familien til Sydsjælland i slutningen af 1997. Han søn, Morten Bo, var på det tidspunkt en talentfuld yngre drenge spiller, som skulle blive bedre til bordtennis.

Han skulle selvfølgelig spille og træne i KVIK. Her kom maleren i klubben for første gang i Januar 1998.
Allerede fra første dag i klubben, var han meget aktiv, både ved bordet og udenfor. Han gav altid en hjælpende hånd, både med at male klublokalet, men også med træningen.
Maleren var meget aktiv, med mange idéer, som blev ført ud i livet. Han blev kåret som årets leder i KVIK Næstved, to år i træk i starten af 00 erne. Det har ingen andre ledere i KVIK præsterede før.

Søren Berthelsen har haft pause fra bordtennis og klubben i nogle år. Men de seneste år, er Maleren tilbage i klubben og i den gode gamle form. Han er altid glad og positiv og man bliver kun i godt humør, når man er sammen med Maleren.
Søren er glad for klubben og kommer altid med et stort smil til træning. Specielt de unge spillere, er glade når maleren kommer til træning. Han er meget hjælpsom til de unge spillere, roser dem meget, og går op i, hvordan deres udvikling går.

Der er altid højt humør og masser af røverhistorier, når man er i Sørens selskab.

Titlen, som Årets Kammerat er derfor fuld fortjent, gået til den altid galde Maler.  Der ønskes et stort tillykke.

Tidligere vindere af titlen, som Årets kammerat.