Planlægning af sæsonen 21-22

En arbejdsgruppe på 10 ledere og trænere fra klubben, har hele lørdagen, været samlet til det årlige leder- og planlægningsmøde, for den kommende sæson.
Igennem en lang årrække har der været afholdt dette ledermøde, for bestyrelsen, trænere og andre interesserede i KVIK Næstveds udvikling.

Træningsplan, hvem er trænere på de forskellige træningsgrupper, turneringshold og hvem der er holdledere blev diskuteret.
I løbet af sommeren, vil man her på siden kunne se den nye træningsplan.
Der er ikke sket ændringer for ungdommen, der vil træne på de samme tidspunkter, som i denne sæson.
Hos seniorene vil træningen torsdag aften, ændres til selvtræning.
Men derimod bliver der flere træningssamlinger om lørdagen for seniorene. Der vil også være fri træning for alle medlemmer, både fredag eftermiddag og lørdag formiddag.

Det er også besluttet, at afholde Mumba memorial i marts 2022. Der vil blive en fælles klubtur for alle klubbens medlemmer til OBs stævne i Odense i starten af december. Ungdommen vil også, lave en tur til Ribe i starten af januar. Klubmesterskaberne vil blive, den 30. april 2022

Mange nye tiltag og spændende idéer, kom også frem på bordet. Flere af disse tiltag vil klubben stille og roligt sætte i søen, indenfor de næste år. Det vil løbende vil offentliggjort på hjemmesiden.

En fast tradition på dette ledermøde, er en fodboldkamp, mellem bestyrelsen og trænerne/ungdomsspillerne. De tunge og langsomme spillere på bestyrelsen, var denne gang underdog, da trænerne havde forstærket sig med Viktor Aamand og Mathias Toftdal fra ungdomsrækkerne.
Selvom bestyrelsen ikke var favoritter, har de meget rutine og har iøvrigt ikke tabt denne årlige kamp i flere år.

Kampen startede jævnbyrdigt, men pludselig ud af den blå luft, fik de tunge angribere fra bestyrelsen gang i målene og kom foran 9-6. Men de letbenet ungdomsspillere, havde meget mere luft og kom stærkt tilbage og udlignede til 9-9.
Men i kampen sidste angreb, fik en meget tung  formand en drømme aflevering i dybden, som han scorede sikkert på, til slut resultat 10-9 til bestyrelsen.

Efter alle havde bidraget med god og positiv snak om klubben, var vi nået til det sidste punkt på dagsorden.
En rigtig fodboldkamp på TV, med Danmark mod Wales og med stadionpølser i pausen.

Tak til alle deltagere for et godt møde og god dag.