Varmt mesterskab

Efter en sæson, med corona og hvor ingen har kunnet træne eller spille bordtennis i 4 måneder, var det dejligt, endelig at kunne afvikle et klubmesterskab.

På årets hidtil varmeste dag, havde vi endnu engang en fantastisk dag med god bordtennis og hygge til årets klubmesterskab.
Det har været en sæson, hvor der næsten ingen kampe har været, derfor var det ekstra godt, at kunne afvikle klubmesterskabet, som en god afslutning på sæsonen.

Alle var klar til opsætning af borde, stole og café område. Med fælles hjælp og godt arbejde af deltagerne, blev alt klar til start kl. 11.30. De deltagende i ungdoms double, skulle dog inden kampstart, lige klargøre alle toast til caféen. Stærkt arbejde af alle hjælpende medlemmer.

Der blev kåret 10 klubmestre i et mesterskab, der blev spillet i en reduceret og sundhedsforsvarlig udgave.
Mesterskaberne blev afviklet på på 7 borde i 7 timer og der var mange gode oplevelser, samt spillet mange spændende og underholdende kampe.

Der var 3 spillere, der blev dobbelt klubmester. Jonathan Nielsen vandt mesterrækken og senior double med Tim Hansen. Magnus Juul Madsen vandt ungdom C og Nicolai Jensen, vandt ungdom A og sammen blev de klubmestre i ungdoms double.
Det var også dejligt og se en masse glade børn spille, samt at se Lars Pedersen gøre come back.
Efter 7 års fravær, går Lars direkte ind og vinder klasse 2.

Vi fik kåret og hyldet årets kammerat. Søren Berthelsen eller bedre kendt som “Maleren” blev den bedste kammerat og modtog under stor jubel sin pris.
Titlen som Årets spiller, blev i denne sæson ikke tildelt nogen, da ingen har spillet kampe og dermed ikke haft nogen resultater.

Tak til alle deltagere, forældre og hjælpere for en god dag. Tak til Kim og Brian får indkøb af varer. Stor Tak til Sandi får hendes store arbejde i caféen, samt til sekretær, Christian Jensen i dommerbordet.

Man kan se foto fra dagen i galleriet.

Alle resultater kan ses herunder:
Resultatliste klubmesterskab 2021