Årets Leder 2018

På den netop overstået generalforsamling blev årets leder i KVIK Næstved 2018 kåret. Prisen og den flotte pokal med det ene øre, gik i denne sæson til Brian Jensen.

I begrundelsen for kåringen af Brian Jensen som årets leder udtaler Sportslig Leder, Michael Jensen, som overrakte prisen på generalforsamlingen:

“En titel som Årets Leder, kan gives hvert år til en person i klubben der har gjort noget ekstra ordinært. Det kan være en aktiv forældre, holdleder, træner eller bestyrelses medlem. Brian repræsentere alle de 4 nævnte”.

Brian kom til KVIK Næstved for 2 år siden, da hans to drenge ville spille bordtennis. Brian startede som en aktiv forældre, men da han selv havde spillet bordtennis i sin ungdom, havde han lyst til at starte op igen.

Derfor fik Brian, den røde KVIK trøje på og startede træningen og kom hurtig på et seriehold. I denne sæson har Brian været holdleder på serie 4 holdet, og det har Brian haft fuld kontrol på. Endda som meget, at de vandt det østdanske mesterskab for serie 4 hold.

Udover dette holdleder job, er Brian også holdleder og aktiv forældre, på de to hold, hvor hans egne drenge spiller. Brian er også med i træningen og er en god hjælper og meget aktiv i talenttræningen, hvor han også selv har stået for træningen, enkelte træningsdage. Brian spiller og træner også meget gerne, med nogle af de nye ungdomsspillere, der kommer i klubben.

Brian blev i 2017 valgt ind i bestyrelsen, som 1. suppleant. Han har deltaget meget aktiv i alle møder, og Brian er i løbet af sæsonen, blevet medlem af spillestedsudvalget, hvor han har mange idéer til en ny bordtennishal. På den netop overståede generalforsamling, blev han valgt ind i KVIKs bestyrelse.

Brian Jensen har i denne sæson, lavet et kæmpe stort stykke frivilligt arbejde i klubben, og derfor er det meget fortjent, at Brian får denne titel, som Årets Leder 2018.

Et stort tillykke med prisen og Tak for en god arbejdsindsats.