Årets spiller

Til klubmesterskaberne fik klubben kåret årets spiller og i denne sæson er det Lars Bonnesen der har fået den fornemme titel. Lars har i denne sæson spillet på klubbens serie 4 hold. Han var i sidste sæson med til at få holdet rykket op fra serie 5 og havde i sæsonen 15-16 i øvrigt sin første i KVIK Næstved efter at have været væk fra sporten i mange år.

Lars Bonnesen har i denne sæson været holdleder på serie 4 og fik et stærkt hold at arbejde med og det gav også Lars et rygstød og fik masser af selvtillid med de sejre han fik i holdkampene og samtidig rykkede holdet fra serie 4 til serie 3.
Lars Bonnesen har udover sine mange sejre i holdturneringen også fået ham selv og KVIK Næstved med helt til tops i to af de store stævner i Danmark, hvor han har været en god repræsentant for KVIK Næstved.

Lars vandt klasse 6 ved OB stævne i december 2016 og i februar 2017 vandt Lars klasse 5 ved Roskilde stævne. Disse to flotte resultater, samt en imponerende fremgang på ratinglisten med 442 point har gjort at Lars Bonnesen fortjent er årets spiller i KVIK Næstved 2017.

Man kan læse mere om årets spiller og se de tidligere vindere her.