Årets Kammerat

DSC_0466Til klubmesterskaberne blev årets kammerat også kåret og denne sæson gik den ærefulde titel til en af klubbens største personligheder Mumba.

Jan Rasmussen er navnet, men alle i klubben kender ham kun som MUMBA og han har været i KVIK Næstved i snart 40 år og har altid via sin personlighed haft hjertet i KVIK og hos alle medlemmerne, forældre og lederne.

Da Mumba har været i klubben så mange år og i øvrigt været formand i de 15 år, kunne der skrives en hel bog om ham og alle hans bedrifter ved bordtennisbordet og udenfor bordet.

Mumba kunne have fået denne pris for mange år siden, men han har altid været i centrum når der skulle vælges en bedste kammerat og været med til at bestemme hvem der skulle vinde.

Men i denne sæson var der ikke noget andet valg, nu skulle være og samtidig da flere havde stemt på Mumba var sagen klar. Mumba er turneringsleder i klubben og han følger alle de holdkampe han kan overskue om de så spiller hjemme eller ude så er Mumba med. Han er altid glad og positiv overfor alle og vil gøre det bedste både for eliten, men også for bredden.

Mumba hjælper også til med træningen og bordtennisbesøg på skolerne, han er med når der er arrangementer på Kalbyrisskolen.

Titlen som Årets kammerat er fuld fortjent og et stort tillykke med titlen. Her kan man læse mere og se de tidligere vindere.