Ungdom afsluttet holdturnering

Klubbens to bedste ungdomshold spillede lørdag i Valby Hallen sæsonens sidste kampe. Begge hold fik hård modstand lige til det sidste.
Herre Junior holdet havde i sidste øjeblik fået afbud af Mads Klarskov, så Jonas Storch og Sebastian Kondrup havde en meget hård dag i kampene mod Virum og Gundsølille.

Både Jonas og Sebastian gjorde alt hvad de kunne og kæmpede godt i kampene, men begge holdkampe blev tabt med 9-1. I kampen mod Virum vandt Sebastian den ene single kamp og Jonas fik en singlesejr i kampen mod Gundsølille.

Holdet som startede hele sæsonen med en sejr, har i den sidste halvdel haft det meget svært og bedre blev det ikke da holdets bedste spiller Benjamin Myhre blev alvorligt skadet under træning. Benjamin er først klar igen til den nye sæson.

Holdet slutter som nr. 8 med 4 point og på sejrslisten fik Benjamin 14 sejre i 27 kampe, Sebastian Kondrup fik 8 sejre i 39 kampe, Jonas Storch fik 6 sejre i 36 kampe, Mads Klarskov fik 3 sejre i 18 kampe.

Yngre drenge holdet spillede i sine to sidste kampe mod Hillerød og Gladsaxe.
En skadet Mark Christensen havde meldt afbud, så Oliver Jensen, Simon og Jacob Petersen måtte kæmpe for holdet.
De havde det svært mod topholdet fra Hillerød, som har nogle af de bedste yngre drenge og puslinge i Danmark med på holdet. Vores drenge gjorde god modstand, men tabte med 0-10.

I den sidste holdkamp mod Gladsaxe var der høj moral og god motivation hos spillerne. Starten var lidt nervøs og 1-1 efter de to første singler, men så tog drengene fat og vandt de næste 4 kampe og kom foran 5-1. Doublen blev tabt, men de to næste singler blev vundet og selvom Gladsaxe fik reduceret til sidst vandt vi kampen sikkert 7-3. Simon vandt 3 kampe, mens Jacob og Oliver vandt hver to singler.

Med denne gode afslutning i den sidste holdkamp fik holdet en placering som nr. 5 i denne meget stærke række.
På topscorelisten blev Jacob Petersen nr. 8 med 23 sejre i 39 kampe. Simon Petersen fik 15 sejre i 36 kampe, Mark Christensen fik 12 sejre i 27 kampe, mens Oliver Jensen vandt 6 singler i 24 kampe.