Medaljeregn

Medaljerne haglede ned over KVIK spillerne ved det afgørende finale slutspil for ØBTU hold.
Valby Hallen udgjorde med 40 borde en god ramme for de afsluttende kampe og KVIK Næstveds spillere, hold og supporterer var med til at gøre dagen til en stor fest for bordtennissporten med bannere og tudehorn til alle KVIKs kampe.

Vi havde 3 hold med til slutspillet, hvor alle hold startede direkte i semifinalen.
Serie 3 holdet med Steen Hadsbjerg, Bjørn Aaholm og Kim Rasmussen spillede mod Frederiksberg med den tidligere divisionsspiller Kasper Gade på holdet. Vores hold startede lidt usikkert og kom bagud, men fik stille og roligt kontrol på kampen og kom foran 3-1.

Kim Rasmussen spillede en superkamp mod Kasper Gade, men tabte desværre 10-12 i 5. sæt. Frederiksberg vandt den meget vigtige double med 3-0 og kom foran 4-3.
Bjørn Aaholm vandt herefter en sikker 3-0 sejr til stillingen 4-4 og Kim Rasmussen vandt 3-1 og dermed var KVIK på 5-4 inden sidste single.

Steen Hadsbjerg skulle vinde, da vi inden den sidste kamp var bagud på sæt. Steen gjorde alt hvad han kunne, men han tabte 1-3. Kampen endte dermed uafgjort 5-5, men Frederiksberg vinder holdkampen på en bedre sætscore (20-18)

Holdet skulle  nu spille om bronze mod KFUM og det var en meget nem opgave, da KFUM trak sig frivilligt fra det stærke KVIK hold. Vores serie 3 hold fik dermed en bronzemedalje.

Serie 4 holdet med Jesper Fromberg, Michel Leleu og Lars Bonnesen spillede semifinale mod et rutineret Fredensborg hold.
Holdets stærke kort, Jesper Fromberg lagde ud med en 3-0 sejr.
Lars Bonnesen tabte en tæt kamp til stillingen 1-1 i holdkampen.

Michel Leleu vandt herefter med 3-1 og da resten af holdet fulgte efter med sejre var holdet foran 5-1 inden doublen, som også blev vundet sikkert. Holdsejren blev på 6-1 og holdet klar til finalen.

I finalen ventede Brønshøj, der ligesom KVIK har været utrolig stærke i hele sæsonen. Jesper Fromberg startede igen holdkampen med en 3-0 sejr og da Michel Leleu og Lars Bonnesen vinder sine singler med 3-2 og vi kommer foran 3-0 var der ikke mere gnist i Brønshøj og da vi vandt de sidste singlekampe med 3-0 blev finalen vundet med 6-0. Et stort tillykke til Lars, Michel og Jesper med ØM guld i serie 4.

Serie 5 holdet med Brian Jensen og Peter Løvbjerg spillede i sin semifinale mod Jægerspris.
I disse 2-mands kampe er opstillingen og doublen vigtige.
Begge dele gik også ud til KVIKs fordel i semifinalen.

Brian starter med at vinde første single, selvom han kommer bagud med 0-2 i sæt, vinder han 3-2. Peter taber sin single med samme cifre.

Doublen går til Brian og Peter med 3-0. Da Brian vinder sin kamp efter doublen med 3-0 er holdsejren på 3-1 sikret og holdet er klar til finalen mod det andet Jægerspris hold.

I finalen har coach Jonathan Nielsen lavet nøjagtig den samme opstilling og finalen forløb på samme måde at Brian vinder første single med 3-1. Peter taber sin single og de vinder doublen med 3-0, inden Brian Jensen foran en stor skare af KVIK tilhængere med flag, tilråb og tudehorn sikrer en 3-1 sejr på sin første matchbold.
Til stor jubel har serie 5 holdet også vundet ØM guld og et stort tillykke.

En stor dag for KVIK Næstved som vi alle kan være stolte af. Det var fedt at se hvor mange fra klubben der kom og støttede holdene og en fornøjelse at se Årets Kammerat, Mumba med truthorn og tilråb til alle KVIK spillere, det var der andre klubber der kunne lære noget af. Som Mumba siger “det er ikke en skakturnering vil spiller”

Det skal nævnes at pointstævnefinalen for ungdom også blev spillet samtidig, men her kommer et særskilt indlæg senere. Se foto fra dagen i galleriet.