Klar til serie 1

Vores serie 2 mandskab spillede tirsdag aften en afgørende kamp mod B77, Rødovre om direkte oprykning til serie 1. En stor del af KVIKs supportere havde taget opstilling på loftet i Herlufsholm hallen med klubflag og truthorn. Holdet var derfor topmotiveret og fra starten af kampen var der gnist og tænding på spillerne.

Bent Larsen starter kampen med en 3-2 sejr, Lars Malmqvist kan ikke komme i gang med sit spil og taber sin første kamp. Carsten Larsen er i sin første kamp i problemer mod B77s svar på Mumba, den defensive Jimmi Johansen, der med en død belægning og baghånd på hele bordet gav Carsten problemer.
Men coach Jonathan Nielsen og holdleder, Mumba fik lavet om på taktikken, så Carsten fik gang i sit spil og vandt kampen 3-1.

Jørn Ringstrømm som inden kampen blev hyldet på sin 50 års fødselsdag, havde også lidt start vanskeligheder og kom bagud 0-2 mod Per Maae, men Jørn er en god fighter og med stor vilje vender han kampen til en 3-2 sejr og bringer KVIK holdet på 3-1.

Bent og Carsten vinder to derefter to lette kampe med 3-0 og vi er foran 5-1. Lars taber en tæt kamp med 7-11 i 5. sæt, men da Jørn endnu engang efter at have været bagud med 0-2, vender kampen på stor vilje og vinder 3-2 mod den svære defensive spiller, er vi foran med 6-2 inden doublerne.

Carsten og Lars taber deres double med 3-2, men Jørn og Bent vinder sikkert 3-0, e vi dermed på 7-3 og kun en kamp fra afgørelsen. Den kamp tager rutineret Bent Post Larsen sig af og under stor jubel fra alle fans, vinder han sikkert 3-0 over Per Maae og sikrer dermed holdet en samlet sejr på 8-3.

Oprykningen er sikret og holdet spiller i næste sæson i serie 1. Et stort tillykke til hele holdet og alle omkring.
Tak til alle de fans fra klubben og til B77s supportere for at give kampen en god stemning.