Pointstævnefinale

Alle ungdomsspillere der i sæsonen har spillet pointstævner fra hele ØBTU, har været samlet til de afgørende finalekampe i Valby Hallen.
KVIK Næstved havde Oliver og Nicolai Jensen med og begge spillere leverede store præstationer ved finalestævnet.

Oliver Jensen spillede i A-rækken som var for de højest rangerede spillere. Oliver var kommet i en nem gruppe, hvor han vandt alle sine kampe uden at afgive sæt.

Efter puljespillet kom der mere modstand og selvom Oliver vandt 1/8 finalen, tabte han desværre i kvartfinalen en tæt kamp til Miki Christensen, Brønshøj. Men Oliver slutter finalestævnet med en samlet 6. plads i A-rækken.

Nicolai Dyg Jensen spillede i B-rækken og kom videre fra puljen som vinder. I de afgørende cupkampe havde Nicolai det store spil fremme og sammen med coach, Jan MUMBA Rasmussen havde de en god taktik, der fik det gode spil og smilet frem i Nicolai.

Han gik uimponeret til værks i sine kampe og vandt både 1/8, kvartfinale og semifinale i stor stil. Finalen mod Gustav Juel fra Hillerød var meget tæt og selvom Nicolai havde det store spil fremme, så havde han desværre ikke marginalerne på de afgørende bolde og tabte, 11-9, 8-11, 9-11, 9-11. Men en flot 2. plads og en stor pokal til Nicolai.