Årets Leder 2024

KVIK Næstveds mangeårige ungdomstræner, Jesper Jørgensen, er kåret til Årets Leder sæsonen 2023-24. Prisen blev overrakt på klubbens generalforsamling, af tidligere Formand og Jespers trænermakker igennem 17 år, Kim Rasmussen.

Alle nye ungdomsspillere i KVIK kender Jesper, da det er en af de første trænere man møder, når man starter til bordtennis i KVIK Næstved. Jesper Jørgensen har i gennem en årrække, været træner for de nye unge spillere i klubben.

Jesper er meget pligtopfyldende og passer sin træning meget seriøst. Han kommer altid til tiden og er godt forberedt, inden børnene kommer i træningslokalet. Jesper er også aktiv ude til stævner, hvor han er med til at rådgive de nye spillere i klubben. Jesper er guld værd for en klub som KVIK, da han med sin ro og gode rådgivning, er med til at skabe en tryghed hos de nye spillere og deres forældre.

Tak for en stor indsats i sæsonen og tillykke med titlen som Årets Leder 2024. Det er anden gang, Jesper Jørgensen modtager prisen. Første gang var i 2013, så endnu engang TAK for den store indsats i KVIK igennem lang tid.

Her kan man se de tidligere modtagere af prisen.