Brønshøj stævne

Ved Jutlander Cup som bliver arrangeret af Brønshøj havde vi endnu engang Simon og Jacob Petersen blandt de bedste.

De spillede begge med i yngre drenge A og med 4 spillede puljer var der masser af kampe og udfordringer til de to puslinge drenge.

Jacob kommer godt i gang og vinder sin indledende pulje med 3 klare sejre. Simon starter godt med to sejre, men taber en enkelt kamp og bliver nr. 2 i sin pulje.

I kvartfinalen spiller Jacob mod en spiller fra Amager og har svært ved at få sit spil til at køre, så det bliver til et nederlag på 3-1 i sæt. Simon er derimod flyvende og vinder sin kvartfinale med 3-0 og skal nu i semifinalen spille mod den spiller som slog Jacob ud.

Simon kommer bagud med 1-2 i sæt, men i 4. sæt kommer han tilbage og vinder sættet. I det afgørende sæt spiller Simon med stor koncentration på de afgørende bolde og vinder sættet 12-10 og dermed kampen 3-2.

Simon er dermed klar til finalen og her viser han stor selvtillid efter sejren i semifinalen og bringer aldrig spænding i finalen, da Simon spiller helt fantastisk og vinder 3-0 og bliver dermed samlet vinder af Jutlander Cup i yngre drenge A.