Corona KVIK nyt

I disse dage er det 7 uger siden, der sidste gang var træning i klubben, og i dag skulle vi have afholdt vores årlige klubmesterskaber.
Vi er stadigvæk alle hjemsendt fra bordtennis og fra KVIK Næstved. Det er en hård og lang tid, og vi håber alle vores medlemmer og familier har det godt og kommer godt igennem denne tid uden bordtennis.

Selvom der ikke er mulighed for at træne i klubben, er der nogen der er heldige at have et bord hjemme, så man måske kan få spillet lidt. Men det er ikke det samme, som at komme en tur på loftet og spille med ens kammerater.

Mange stiller det spørgsmål: Hvornår kan vi spille igen ? Vi ved det ikke, men vi afventer myndighedernes udspil omkring den 10. maj. Her må vi håbe, at bordtennissporten, kan være med i den åbning af fase 2 i samfundet. Flere udendørs idrætsgrene er åbnet, og bordtennis skulle have gode chancer, da det ikke er en kontaktsport, og man holder afstand til modstanderen.
Hvis vi åbner inden længe, skal man være opmærksom på at det skal være en sundhedsforsvarlig træning, hvor vi f.eks kun må være 6-8 personer i lokalet.
Men, lad os nu se hvad der sker, ingen ved noget og vi skal alle have stor tålmodighed.

Om vi kan spille klubmesterskaberne sidst i juni, eller vi skal vente til efter sommerferien, ved vi heller ikke. Men vi informerer her på siden, når vi ved noget mere.

Generalforsamlingen er sat til onsdag, den 20/5-20. Vi håber den kan gennemføres i et eller andet omfang, så alle regler overholdes. Datoen kan blive udskudt til senere. Men alle er ihvertfald nu blevet varslet om den oprindelige dato, som det er beskrevet i klublovene.

Bordtennis Danmark har lavet en oversigt på alle serie rækkerne til næste sæson, og den kan man se herunder. Lokalunionerne bliver efter sommerferien nedlagt og alt bliver styret af Bordtennis Danmark. I forbundet er man lige nu i fuld gang med at lave nye regler og retningslinier for den kommende turnering.

Hold jer sunde og raske. Vi glæder os alle til at mødes på loftet igen.

Kvalhold herreraekker til seson 20-21