Mens vi venter

Tiden går meget langsomt i denne corona tid, og vi skal alle have stor tålmodighed. Når man nu ikke, kan komme til bordtennistræning, kan man få brugt tiden på andre ting, man normalt ikke får gjort.

Klubbens Formand, Kim Rasmussen har haft tid til at kigge i sit gamle fotoalbum, og fundet nogle KVIK foto af en ældre årgang frem fra gemmerne.

Mens vi venter på at komme tilbage på loftet i Herlufsholm hallen, vil Formanden udfordre medlemmer og andre KVIK interesserede i en lille konkurrence, hvor man skal gætte årstallet på et billede.
Den lille quiz vil bestå af en billedeserie, af forskellig kvalitet på i alt 12 foto, hvor man de næste dage vil få 4 billeder, af gangen her på hjemmesiden.

Når alle 12 billeder har været vist på hjemmesiden, sender man sine svar med foto nr. og årstal, samt sit navn på en mail til kim@kviknaestved.dk.

Alle deltagere starter med 0 point, og det gælder om at komme tættest på 0 point, når man har gættet på alle 12 foto. Hvis man gætter det rigtige årstal får man 0 point, gætter man f.eks 3 år forkert, får man minus 3, gætter man 8 år forkert, er det minus 8, osv. Fedtspiller man og ikke gætter på et årstal, får man minus 15 point.

Der er et gavekort til BTEX på 250 kr. til vinderen.

God fornøjelse.

Billede nr. 1, er taget til et klubmesterskab, hvor Michael Jensen overrækker en pokal til Mads Jørgensen, men hvilket år:

Billede nr. 2, er taget til et stort arrangement KVIK havde på Grønnegades kulturhus, men hvilket år ?

Billede nr. 3, er taget til ungdoms DM slutspil i ???? årstal

Billede nr. 4, er fra et dobbelt arrangement med en elitedivisionskamp og koncert med Thomas Ring på Kalbyrisskolen, men i hvilket år ?.

Det var de første 4 billeder, i morgen kommer de næste fire.