Dame Klubmesterskab

Klubbens aktive dameafdeling har afholdt deres interne klubmesterskab. Da KVIK Næstved afviklende sæsonens klubmesterskab i april, var der afbud fra de fleste damespillere.

Derfor blev det besluttet, at damerne selvfølgelig, skulle have lov til at afholde deres eget klubmesterskab, for at få så mange damer med som muligt.

KVIKs træningslokaler i Herlufsholm hallen udgjorde rammerne til en god dag for KVIK damerne. Allerede fra starten, var der en glæde og god stemning i lokalet. Der er et fantastisk sammenhold, trods niveau og aldersforskel på damerne. Selvom starten på dagen, var hygge og snak, så blev der også spillet bordtennis. 

Da først pigerne kom ind til bordene, var der koncentration og fokus. Turneringen blev spillet på to borde og alle mod alle, så damerne fik spillet flest kampe. 

Der blev spillet nogle tætte og dramatiske kampe, hvor der også blev vist temperament og råbt eder. Fedt at se, sådan en god stemning. 

Resultatmæssig var det Pernille Larsen, der sejrede i alle kampene og blev en sikker klubmester. Alle kampe blev vundet med 3-0 i sæt. Mod nr. 2, Maria Bisgaard, vandt Pernille 11-3, 11-4, 11-3. Om de øvrige placeringer var der mere spænding med nogle tætte afgørelser. 

Resultatet blev følgende: 
1. Pernille Larsen
2. Maria Bisgaard
3. Sandi Marie Madsen
4. Trine Hansen
5. Christina Hegelund

Efter den sidste bold var spillet, var der præmieoverrækkelse ved Formand, Kim Rasmussen. Efterfølgende blev der spist smørrebrød og hygget i klublokalet. 
Godt arrangement damer og stor ros. Der er billeder i galleriet.