DM Bronze

Det blev til en flot bronzemedalje til KVIKs juniorliga hold, da der blev spillet Danmarksmesterskab for juniorhold i Odense. Det var KVIK Næstved, Amager, Brøndby og Roskilde, der var de 4 bedste hold i Danmark, der mødtes om de eftertragtede DM medaljer.

KVIK har igennem sæsonen spillet stabilt og kun tabt en kamp. Med en førsteplads i grundspillet, kreds 2, skulle KVIK derfor møde nr. 2 i kreds 1, som var Amager i semifinalen. 

Holdleder, Brian Jensen og Coach, Oliver Jensen, havde til slutspillet udtaget, Jakob Møller Bentzen, Mark Christensen, Nicolai Jensen og Valdemar Buchwald. 
Amager er et hold, som vores spillere, kender rigtig godt og som tidligere, har givet nogle tætte kampe. 
Starten på semifinalen gik dog ikke KVIKs vej, da vi kom bagud med 2-0, efter nederlag i begge doubler. Vi kommer dog tilbage i kampen, men aldrig tættere end 2-4. Vi får ikke vundet de vigtige kampe, som vi tidligere har gjort. Selvom der bliver kæmpet godt, bliver det desværre til et nederlag på 8-3. Vi glipper dermed en DM finale og der er stor skuffelse hos spillere og coach. 

Efter en god snak og evaluering af semifinalen, er juniorene klar til en bronzekamp mod Roskilde. Et hold, som vi har besejret i grundspillet og har et lille overtag på. 

Vi får en fantastisk start på bronzekampen, med sejre i begge doubler. Buchwald følger op med sejr, så vi har 3-0. Roskilde kommer igen til 1-3, men Mark, Valdemar og Nicolai tager de næste tre singler til 6-1. Roskilde vinder de næste to til 6-3, inden Buchwald og Jakob Møller Bentzen vinder de næste to singler til 8-3 og dermed en holdsejr og bronzemedaljer til KVIK Næstved. 

En stærk indsats af hele holdet, der virkelig stod sammen, da det var vigtigst. Godt arbejde af holdleder, Brian Jensen og hele teamet omkring holdet. Det skal også nævnes at Samet Koca i starten af sæsonen også var en del af holdet. Men efter han stoppede, har Jakob Møller Bentzen taget godt over og udviklet sig stærkt.

Brøndby vandt DM guld foran Amager og med KVIK NÆSTVED på en 3. plads. Tillykke. Se foto i galleriet.