DM i rating

Ved i de Danske mesterskaber i Rating, som er afviklet i Odense har puslingespillerne Simon og Jacob Petersen endnu engang fået repræsenteret KVIK Næstved rigtigt godt med flotte placeringer.

Ved DM i rating spiller man i åbne rækker og på tværs af alder, men man bliver placeret i grupper efter ens eget ratingtal.
Jacob og Simon spillede i kategorien under 1200 rating og det kan være svært at spille mod voksne der har en større fysik.
Men begge spillere gik til opgaven med højt humør, dog havde Simon det svært i sin pulje og gik ikke videre herfra.

Jacob spillede godt i sin pulje og vandt alle sine kampe og var således direkte i kvartfinalen. Her tabte Jacob desværre en meget tæt kamp med 11-8 i afgørende sæt.

Simon og Jacob spillede også i en ren ungdomsturnering for spillere under 1200 i ratingtal og her gik det rigtig godt, både i single og double.
I double spiller Simon og Jacob en sjældent lang turnering, hvor de vinder de første 6 kampe, men til finalen er kræfterne åbenbart sluppet op og fokus er væk, så de indkasserer et nederlag, men får en flot 2. plads.

I single turneringen vinder Simon sin 6 mands pulje og dermed klar til kvartfinale, mens Jacob må kæmpe lidt mere i sin hårde pulje og kommer videre på en 2. plads efter et enkelt nederlag.

De vinder begge kvartfinalen 3-0 i sæt og i semifinale kører Jacob benhårdt videre med en sikker sejr, mens Simon tager hævn for Jacob, da han besejrer den spiller som slår Jacob i puljen.

Der er nu lagt op til en ren KVIK Næstved finale og endnu engang i disse indbyrdes opgør er det Simon som har overtaget og vinder finalen med 3-1 og vinder DM i rating for ungdom under 1200 point.
Det er i øvrigt 7. gang i denne sæson at Simon er øverst på podiet med en stævne sejr.