DM Senior 2020

Eneste KVIK deltager ved årets DM for senior, var Mads Jørgensen. Han stillede op i både herresingle og double ved de nationale mesterskaber, som i år blev afviklet i Odense Idrætshal.

Det er de 16 bedste på ranglisten, der er direkte i hovedturneringen i single. Da Mads Jørgensen ikke er blandt disse, skulle han derfor igennem kvalifikationskampe, for at komme ind i selve turneringen.

Man spiller i 3 mands grupper, hvor vinderen er med i hovedturneringen. Mads spiller en spændende og tæt kamp mod Benjamin Nielsen fra Amager. Kampen skal afgøres i det 7. og afgørende sæt. Her er Mads rigtig stærk og vinder med 11-3.

I gruppefinalen, skal Mads møde Danmarks bedste drengespiller, Viktor Oksfeldt fra Århus. Den 14 årige Viktor er for stor en mundfuld for Mads, der taber med 1-4 i sæt. Dermed når Mads ikke blandt de 32 bedste, der starter i hovedturneringen.
I doubleturneringen, spiller Mads sammen med Thomas Sørensen, Silkeborg. Det er ikke den store succes, da de taber allerede i første runde med 0-3.

Det går lidt bedre for KVIKs talenttræner, Mathias Ringstrømm. Han spiller til dagligt for Roskilde, men er flere gange om ugen i KVIKs lokaler som træner for ungdommen, og spillede i sin ungdom for KVIK Næstved.
Mathias vinder sin kvalifikations gruppe og kommer direkte ind i turneringen og en plads mellem de 32 bedste.
I 1/16 finalen, vinder Mathias over Thomas Jensen, Dragør med 4-2. Mathias Ringstrømm er dermed klar til 1/8 finalen. Her taber han til den senere DM mester, Anders Lind med 0-4. Men Mathias slutter på en flot 9. plads.