Spænding til det sidste

Klubbens seniorhold nærmer sig de afsluttende kampe i holdturneringen. De fleste af KVIKs hold mangler to eller tre kampe, inden turneringen er færdigspillet.  Der er spænding lige til de sidste kampe, om der er op- eller nedrykning for klubbens hold, eller om det bliver til en placering midt i tabellen.

Vores serie 1, serie 2 og serie 4 mandskaber, samt veteranholdet ligger med helt i toppen, og hvis holdene og spillerne kan holde fuld fokus i de sidste kampe, så ligner det oprykning for disse hold.

Vi bliver alle meget klogere efter den kommende “super weekend” hvor flere af seniorholdene skal i aktion. Fredag aften skal serie 1 og serie 2 spille hjemme på Kalbyrisskolen. Lørdag spiller veteranerne, deres afsluttende samling i Amager.
I denne super weekend, hvor KVIK har et triple arrangement på Kalbyrisskolen, spilles der som sagt serie 1 og serie 2, fredag aften med start kl. 18.30. Serie 1, skal spille mod Herlev og serie 2 spiller mod Roskilde. Vinder begge hold, er de meget tæt på oprykning. Brug derfor en fredag aften på Kalbyrisskolen og støt de to hold i kampen for point.

Lørdag er der endnu mere bordtennis, man kan få at se. Der spilles 2. division kampe, med start kl. 11.00, hvor KVIKs tophold spiller mod Virum og kl. 15.00, spilles der mod Roskilde.

Søndag spilles der ungdomsbordtennis på højeste niveau i Danmark, når KVIKs tophold i drengeligaen, tager imod Ølstykke og Amager i to holdkampe, med kampstart henholdsvis kl. 10.00 og kl. 14.00.