To sejre sikrede oprykning

Med to meget klare holdsejre, sikrede både serie 1 og serie 2 mandskaberne sig oprykning ved fredagens kampe på Kalbyrisskolen. Begge hold gjorde det endda i 3. sidste runde, og har inden de to sidste kampe et forspring på 5 point til nr. 2 og kan derfor ikke blive hentet.

Serie 1 spillede topkamp mod rækkens nr. 3 fra Herlev. KVIK spillere var meget fokuseret allerede fra start. Som kampen skred frem var der ingen tvivl om at KVIK ville vinde denne kamp.
Det blev endda en knusende sejr på 13-1. Når holdet kan vinde så overbevisende over et godt hold som Herlev, er det derfor fuld fortjent holdet rykker op i Østserien.

Serie 2 sikrede sig førstepladsen i rækken med en 12-2 sejr over bundholdet fra Roskilde. Holdet har med to kampe tilbage et forspring på 5 point til nr. 2 i rækken fra Nyråd.

Holdet har været fuldstændig overbevisende i spil og sejre igennem hele sæsonen. Ligesom serie 1 holdet, har serie 2 endnu ikke tabt en holdkamp.

Der er endnu to holdkampe tilbage i turneringen, og de skal selvfølgelig spilles med fuld koncentration, så begge hold viser deres fulde styrke. Når turneringen er færdigspillet, vil vi her på hjemmesiden komme med en mere detaljerede rapport fra de to hold.

Der er et stort tillykke til begge hold med førsteplads og oprykning.