DM Senior

Ved de Danske mesterskaber som i denne weekend bliver spillet i Hjørring har KVIK Næstved Mads Jørgensen med som eneste deltager. Mads har i dagene op til DM opholdt sig i det jyske for at træne op til DM.

Træningen med flere af de jyske spillere gav Mads en god forberedelse og var topmotiveret til dette DM. Mads skulle spille en kvalifikation gruppe for at komme i hovedturneringen. I denne gruppe var der 4 spillere og kravet er, at kun 1. pladsen giver adgang til turneringen.

Mads spillede rigtig godt i denne kval pulje og vandt alle sine kampe og fik den eftertragtede førsteplads. Det giver en plads blandt de 32 bedste spillere i 1/16. Her skulle Mads Jørgensen spille mod Carsten Egeholt, der med sine 51 år stadig holder højt niveau. Mads havde det svært mod Egeholt og kom aldrig til kort i denne kamp og taber med 4-0 i sæt og får kun 18 vundne bolde i kampen.

Efter denne store skuffelse skulle Mads spille double sammen med Benjamin Sørensen, Silkeborg. Det gik lidt bedre, da de fik en god start med en 3-0 sejr over et par fra B75. I 1/8 finalen skulle de spille mod Lind og Ilsø fra København og denne kamp var meget tæt, men desværre tabte Mads og Benjamin med 1-3 og nåede desværre ikke kvartfinalen.