Stævneaktivitet

Mange af klubbens spillere har i denne weekend deltaget i de to stævner der blev afholdt på Sjælland. Brøndbys store internationale stævne i Brøndby Hallen trak mange spillere og de bedste fra hele landet deltog. Knap så mange var der til det lokale DGI stævne som vi selv afholdt på Kalbyrisskolen.

Men til vores eget lille stævne der blev afviklet på en søndag i samarbejde med DGI, var Mark Christensen med i drenge rækken og Mark klarede sig rigtig godt og uden at få sved på panden vandt han sine 5 kampe og blev en sikker vinder af drenge rækken.

I Brøndby spillede Simon Petersen med blandt de bedste puslinge spillere i Danmark i den stærk besatte Puslinge A. Simon pressede Danmarks bedste puslinge spiller ud i 5 sæt, men tabte desværre kampen. Simon kom ikke videre fra sin gruppe, men spillede utroligt godt alligevel.
Simon fortsatte den gode stil i yngre drenge B, hvor han gik videre fra gruppen og vandt 1/8, men tabte i kvartfinalen, men får en samlet 5. plads i det stærke felt.

I senior rækkerne havde vi Michel Leleu og Lars Bonnesen med i klasse 4 og her ryger de begge ud i 1/8 og det samme gør Michel i klasse 5 og Lars i klasse 3. I denne række spiller Jørn Ringstrømm helt forrygende og spiller sig flot frem til semifinalen, som dog bliver endestation, men en flot 3. plads til Jørn.